Plantavorel
Cauta: Cauta
mojar mijloc
COMPANIE PROMOTII PRODUSE CONTACT
flag uk English steag ro Romana
DESPRE NOI
PRODUCTIE
MARCA
CERCETARE
CALITATE
ISTORIE SI TRADITIE
NOUTATI
ACHIZITII PUBLICE
APRECIEREA PACIENTILOR
CONTACT


ACTIONARIATBienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XII-a, 2011Bienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XI-a, 2009Salonul cercetarii 2010Autoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatoruluiProgram de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Pentru folosirea acestui site in conditii optime se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Intelegere

Dvs si Plantavorel Online Store sunteti de acord ca comanda Dvs este o oferta de a achizitiona produsele inscrise in comanda Dvs ("Produse") in termenii si conditiile mai jos care devin un contract ("contract"). Cand trimiteti comanda pentru a achizitiona produsele oferite de Plantavorel Online Store, acea comanda va constitui acordul Dvs cu acesti termeni si conditii de cumparare.

Securitatea datelor personale

Datele personale inregistrate pe site vor fi folosite numai in scopurile declarate ale acestui site si in scopuri statistice.
Informatiile persnale inregistrate in formularul de inscriere pe site sunt folosite pentru validarea comenzii, facturare si livrare.
In cazul pierderii sau modificarii datelor inregistrate de vizitatorii site-ului cauzate de erori ale softului de indexare a datelor, compania Plantavorel SA nu-si asuma nici o responsabilitate.

Informatiile dumneavoastra personale

Aveti intotdeauna acces total la informatiile pe care noi le avem despre Dvs. Pentru a revedea sau modifica informatiile personale de contact, accesati Log in. Daca doriti sa trimiteti mai multe infomatii personale pe care le considerati importante (necesare) o puteti face trimitand un mail la plv@plantavorel.ro.
Pentru Log In sunt necesare numele utilizatorului si parola. Daca nu sunteti membru inscrieti-va acum!
Daca intentionam sa folosim datele Dvs personale alfel decat in modul stipulat in momentul primirii lor va vom contacta prin mail folosind cele mai recente informatii pe care le avem. Daca nu ne-ati acordat pemisiunea de a comunica cu Dvs nu veti fi contactat si nici datele dvs personale nu vor fi folosite in alt scop. Plantavorel Online Store nu comercializeaza si nu inchiriaza datele Dvs personale. Putem furniza statistici despre clientii nostri, vanzari, trafic sau site catre terti parteneri, insa aceste statistici nu vor include nici o informatie de identificare personala.

Informatiile legate de plata

 1. Optiuni de plata:
  Acceptam urmatoarele optiuni de plata: Plata ramburs si Plata cu Ordin de plata
 2. Taxe:
  Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele (inclusiv TVA), eventuale taxe vamale, tarife si altele asociate comezii efectuate. Aceste taxe sunt achitate in momentul in care coletul ajunge in tara de destinatie.
 3. Regulament de acceptare a comenzii:
  Primirea de catre Dvs a confirmarii comenzii prin mail nu inseamna acceptarea imediata a comenzii si nici nu inseamna confirmarea ofertei noastre de vanzare. Plantavorel Online Store isi rezerva dreptul ca oricand dupa primirea comenzii Dvs sa accepte sau sa refuze comanda Dvs indiferent de motiv. Putem cere verificari sau informatii suplimentare inainte de acceptarea oricarei comenzi.
 4. Erori:
  Plantavorel Online Store a depus toate eforurile de a furniza informatii si descrieri exacte ale produselor comercializate. In cazul in care un produs este afisat la un pret incorect din cauza unor erori tipografice, fotografice sau tehnice Plantavorel Online Store isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda efectuata pntru produsele afiste la un pret incorect. Plantavorel Online Store are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice astfel de comenzi aflate in procesare sau deja achitate.

Detalii referitoare la livrare

Progamul de lucru este de luni pana vineri, exceptand sarbatorile legale. Comenzile facute in weekend sau in zi de sarbatoare legala nu vor fi procesate pana in urmatoarea zi lucratoare. In general, procesarea unei comenzi dureaza 24-48 ore. In mod normal, produsele sunt primite in 7-14 zile. Intamplator, din cauza formalitatilor vamale va fi necesar un timp mai lung.

Regulament de returnare a produselor

Regulamentul nostru este foarte simplu. Garantam satisfactia Dvs fata de produsele achiztionate prin Plantavorel Online Store. In cazul in care nu sunteti multumiti pe deplin produsele trebuie returnate in termen de 30 zile de la cumparare. In cazul in care clientul solicita returnarea sumei achitate catre Plantavorel Online Store acesta va primi doar valoarea produsului fara alte compensatii. Taxele aditionale platite de catre client nu sunt returnabile. Produsele confiscate de organele vamale nu pot fi despagubite.
In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacuti de produsele achizitionate, va rugam sa ne trimiteti un mail in legatura cu nemultumirile Dvs si vom face tot posibilul pentru a ajunge la o solutie agreata de ambele parti.

Copyright

Intregul continutul site-ului www.plantavorel.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - este proprietatea PLANTAVOREL  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al firmei PLANTAVOREL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispute si Conflicte

Plantavorel Online Store functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.plantavorel.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma PLANTAVOREL si terti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Plantavorel Online Store nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea improprie a produselor sau pentru legislatia care reglementeaza importurile in tara Dvs.

Daca mai sunt intrebari legate de regulamentele sau procedurile practicate de Plantavorel Online Store va rugam sa trimiteti un mail la adresa: plv@plantavorel.ro.

spacer    Termeni si conditii de utilizare    spacer drepturi de autor ©
C.C.P.P.M. PLANTAVOREL® S.A. 2004-2008
spacer